Blogul meu

Noutati peste noutati!

Oare se apropie sfarsitul erei marului?
Cand musti din mar, faci loc microbilor sa intre si sa-si faca de cap.
In cazul de fata cei doi producatori nu sunt nicidecum microbi sau paraziti.
Avem doua articole de mare interes: o noua tableta si un telefon cu performante incredibile.

Deci, tableta Huawei MediaPad 10 FHD:


Este o tableta al carei ecran surprinde orice audienta prin claritate si unghiuri de vizibilitate, iar FHD este prescurtarea de la Full HD. Pe langa ecranul cu rezolutie de 1920 x 1200, tableta vine cu noul procesor quad core al companiei K3 si cu o camera de 8 megapixeli. La doar 8,8 milimetri grosime desi vorbim de un model pre-productie care mai dureaza pana va ajunge pe piata modelul este cu siguranta impresionant. MediaPad 10 FHD vine preinstalata cu Android 4.0, iar performanta este cu mult peste media dispozitivelor de pe piata.

Telefonul Nokia 808 vine cu ditamai senzorul de 41 mp. Bai! E camera sau telefon? Cred ca e o camera foto cu telefon.


Noul model prezentat de Nokia, numit 808 PureView, va veni cu sistemul de operare Symbian Belle preinstalat si va fi dotat cu un procesor de 1.3 GHz, un ecran de 4″ nHD (360 x 640 pixeli), 512 Mb memorie RAM si spatiu de stocare intern de 16 Gb, cu posibilitatea de a-l extinde datorita unui slot pentru carduri microSD. Un modem radio pentaband va asigura posibilitatea ca acesta sa poata fi folosit in cat mai multe retele pe glob, oferind viteze la transmisia de date HSPA de 14.4Mbps.
Acum vine partea semnificativa si anume, camera foto dotata cu lentile Carl Zeiss, ce poate realiza focalizare continua la 1080p si care include un senzor de imagine de 41 megapixeli. Aceasta performanta este realizabila datorita unei tehnologii ce permite interpolarea la nivel de sub-pixel.
Lansarea oficiala va fi in mai 2012, la un pret recomandat de 450€.

Unde se va ajunge?
Exista limite?

Comments

No comments.

Lasă un răspuns

send...